Fotosoutěž: #nemuzespridej

Letošní rok je rokem olympijským a tak k jeho oslavě vznikla tradičně olympijská kolekce oblečení, která je výjimečná v tom, že na sobě nese podpis největšího českého olympionika a běžce –  Emila Zátopka. Ten je dodnes symbolem vůle, nezdolnosti a fair play. Pro mnoho z nás je nejen největším běžeckým, ale i životním vzorem.

Právě proto ve spolupráci s Českým olympijským výborem vyhlašujeme soutěž o tři startovné na T-mobile Olympijský běh, který se koná 22.6. 2016 ve více než 30ti městech České repuliky. Vítěz navíc získá úžasnou životopisnou knihu o Emilu Zátopkovi. Další dva výherci dostanou ke stratovnému originální čepici z Olympijské kolekce z limitované růžové edice.

Co musíte udělat pro získání této ceny? Od 22.4.2016 do 22.5.2016 nasdílejte fotografii z vašeho běhu, která vyjadřuje slavné Zátopkovo „Nemůžeš? Přidej!“ na Instagram s hashtagem #nemuzespridej a #olympijskybeh. Dál sledujte Instagram českého olympijského týmu (https://www.instagram.com/olympijskytym/) a running2.cz (https://www.instagram.com/running2.cz/). A pak stačí jen čekat, zda nezískáte ve slosování jednu ze tří připravených cen. Fotografií samozřejmě můžete nasdílet více, s každou se vaše šance zvyšují.

A co je vlastně T-mobile Olympijský běh? Tradiční závod, u příležitosti Olympijského dne, slaveného na počest založení Mezinárodního olympijského výboru. Letos je tím dnem středa 22.6. a v tento den v 18 hodin se hromadným startem v přímém přenosu po vlnách Radiožurnálu nejméně na 40 místech po celé republice rozběhnou tisíce běžců ke svému závodu. Na různých tratích, ale pro jednu myšlenku.

Ten, kdo nenajde běh ve svém okolí, může běžet sám a zapojit se prostřednictvím výzvy v aplikaci Endomondo. Nikdo tak není nijak vázán  a každý  se do této akce může zapojit.

Důležitou součástí běhu je také charitativní podtext. Část startovného bude prostřednictvím Olympijské nadace předána na podporu mladých sportovců, kteří by jinak sportovat nemohli. Více informací o Olympijském běhu na www.olympijskybeh.cz.

Zapojíte se také?

1 komentář


Leave a Reply