5 věcí, které jste nevěděli o našem testování

Běh je nejjednodušší sport, vlastně k němu nic nepotřebujeme. Ale je plno zajímavých novinek, které mohou běh zjednodušit, udělat ho přijemnějším, či ho podpořit. Proto je testování vybavení důležitou součástí našeho blogu. Snažíme se ukázat, co nás zaujalo a přiblížit, k čemu by vám to mohlo být. Jak to vlastně probíhá?

Dvojí pohled

Někdy je zajímavé, jak rozdílně věci vnímáme. Soňa – drobná dívka, má prostě jiné potřeby a očekávání od vybavení, než mám já, jako správný hroch. Proto je skvělé, že si často můžeme zkušenosti porovnávat. V důležitých věcech se ale shodneme.

Přenášíme své pocity, ne syrová data

Při psaní pro nás není ani tak důležité popsat to, co si stejně můžete přečíst na stránkách výrobce, ale přinést spíše pocity a praktické zkušenosti z používání. Často píšeme příklad ze závodů nebo zajímavých míst, je to tak trošku návod i pro vá,s pro jaké příležitostí je to či ono nejvhodnější.

Nepropagujeme jen jednu značku

Od začátku jsme se rozhodli nebýt spojování s jedinou značkou. Chceme vždy hledat to nejlepší pro danou kategorie. Někdy i nás samotné překvapí, jak značka vyrábějící výrobky na silnici dokáže vyrobit něco skvělého pro trail a naopak.

Testujeme jen opravdu kvalitní věci

Jde i o naše zdraví, proto do testů bereme jen věci, kterým věříme a pokud u něčeho zjistíme, že to má mouchy, kvůli kterým takovou věc nemůžeme dlouhodobě používat, test neděláme. Pokud bychom zjistili, že to je obecnější problém a mohlo by to někomu i ublížit, upozorníme na to našich kanálech – na  Facebooku, Instagramu nebo YouTube ( teď jsme např. v našem videu upozorňovali na nekvalitní čelovky z Číny).

Test se může protáhnout

Protože chceme přinášet co objektivnější testy, většinu vybavení zkoušíme i několik měsíců. Občas se nám stane, že nám od výrobce píšou nebo volají: „Tak co, kdy bude test? Už je to nějak dlouho.“ Tímhle se nenecháváme rozhodit. Test je až tehdy, když máme jistotu, že jsme věc pořádně nejenom otestovali, ale že ji opravdu chápeme.

Protože vybavení testujeme dlouhodobě, nebojte se nás zeptat na to, co vás zajímá. Ne všechno se dá napsat do recenze. Každého zajímá něco trošičku jiného a my vám rádi zodpovíme právě to vaše.

Leave a Reply