Byli jsme u toho: 7. narozeniny Answear

Protože jsme ambasadory sportovních značek u jednoho z největších intermetových obchodů s módou, nemohli jsme chybět ani na velké oslavě jeho sedmých narozenin v České republice! 

Cukrárna Myšák je zajímavé místo. Když do ní vstoupíte, připadáte si najednou jako v ráji pohody. Lidé tady sedí u stolečků, usrkávají kávu, vykládají si a vychutnávají si dortíky. Lepší místo na oslavu Answear zvolit nemohl. Tato cukrárna je jen o jedny dveře dál, než je výdejna zboží, kam oba s Michalem chodíme nejenom pro naše sportovní kousky.

Cukrárna byla vyzdobena, ja se na narozeniny patří – bílými balónky a všude byly stojany s novými kolekcemi. Mě zaujala sportovně – elegantní Sporty Fusion, ve které mám vyhlídnuté šaty.

A Pak nás čekal nabitý program. Módní přehlídka pod taktovkou stylistky Kláry Klempířové, představení nové mobilní aplikace, sabrage show a také krájení narozeninového dortu.

Samozřejmě jsem se tu potkala s plno známými z médií i s kolegyněmi blogerkami a strávila jsem tu krásné dopoledne. A protože Answear sice slavil, dárek má i pro vás. Až do konce března po zadání narozeninového kódu Running2SlaviAnswear do objednávky, získáte 20% slevu na celý nákup. (nabídka neplatí na kolekce Mango, Calvin Klein a Tommy Hilfiger). A co říct na závěr? Všechno nejlepší Answear do dalších let a plno spokojených zákazníků!

 

2 komentáře

  1. Author

    Ahoj Verko, prodavaji klasicke znacky jako Reebok, Puma, NIke, Adidas…maji vsak take svoje vlastni znacky, kdy jsou nektere kolekce ve sportovnim stylu. Bohuzel moje fotky dost kvalitni na to, abych to publikovala, ale urcite se v necem sama vyfotim. Mej se hezky a ahoj. Sona P.S. A at se Ti hezky cte Tvuj blog

Leave a Reply