Rýmička. Běhat nebo ne?

Když jsme náš Facebook dali příspěvek s tím, že na nás něco leze, strhla se lavina reakcí. Jak se s tím pereme a běháme nebo ne?   

Z léta do zimy

Před dvěma týdny jsme se vrátili z Indie, kde právě začínalo léto. Návrat byl příjemný, krásně bylo i tady. Jenže předpovědi hlásily prudké ochlazení. Byli jsme na Moravě, tak jsem si myslela, že to tam dorazí až na konci víkendu. Pěkně jsem se spletla. Z třicítek teplota klesla o půlku.

Pro běžce ideál

Léto miluju a ani tropická vedra mi nevadí. Ne tak na běhání, to mi to občas fakt nejde. Takže jsem byla ráda, že teď půjde běhat parádně. Při běhu se člověk zahřeje a tak není potřeba se balit do spousty vrstev. Vezmu si dlouhé legíny a přihodím lehkou větrovku. Nic víc zatím není potřeba. Dneska jsem byla venku tak zmrzlá, že jsem si vzala na běhání triko s dlouhým rukávem a bundičku. Bylo mi samozřejmě horko, jak by ne, když se takto jinak oblíkám až v zimě.

Když se špatně oblečeš

Když jsem minulý týden fotila a natáčela kampaň pro Pumu, začínali jsme kvůli světlu v šest. Byla pěkná kosa. Jenže já jsem běhala a bylo mi teplo podobně jako dneska. Ale Míša mně na začátku doprovázel a vzal si pouze tenkou bundu ale neběhal, takže pěkně prochladl a už se ho to drží téměř týden. Běhat nebo ne? Je to těžká otázka. Někdy běhání pomůže, jindy úplně dodělá. Míšovi ani neuškodilo, ani nepomohlo. Je to pořád stejné. Není prostě fit a když už vyběhne, nemůže se dostat „do otáček“.

Odolávám. Zn. zatím

A co já? Stále se držím, ale je to na hraně. Léčím se babskýma radama  – dávám si kurkumový med se zázvorem od mojí naturopatky Míši, piju hodně čajů – mám ráda čaj s posvátnou bazalkou tulsi a sušeným zázovorem, které posilují organismus. Do jídla si dávám čerstvý česnek, kurkumu a černý pepř, ještě to dokořením chilli papričkama z Indie. Tělo se prohřeje a bacily se spálí. Běhám, ale kratší trasy a pomalu. V neděli běžíme Liberec, tak se uvidí. A co Míša? Neběhá a odpočívá. Snad se mu udělá lépe.

Leave a Reply