10 situací, kdy musíte okamžitě „seknout“ s během

Na běhání si velmi snadno zvyknete. Je jako droga – čím víc ho máte, tím víc ho chcete a k tomu vám ještě hrozí všechny tyto situace. No není lepší se na něho raději vykašlat?

Vypadáte jinak

Tytam jsou doby, kdy vaše tělo bylo hezky měkoučké, klenuté a dalo se do něho něžně „zabořit“. Teď je to jiné. Šlachy a svaly jsou pevné a silné. Kdo má na to sahat? Navíc když si na běžcovo tělo opřete hlavu, velmi rychle ji dáte pryč. Je to nepříjemné ležet na tak tvrdých kostech.

Musíte se pořád umývat

Je to nechutné! Pořád jste tak zpocení a smradlaví. Při běhu z vás neustále teče a mnohdy v těch umělých materiálech smrdíte i sami sobě. Takže se musíte pořád umývat. Tolik vody, sprchových gelů a šampónům co spotřebujete! No hrůza. To dříve fakt nebývalo!

Stále jste švorc

Startovné na závody, nejnovější typ tréninkových bot a taky zkusit nový materiál běžeckého trička, které ještě snadněji odsává pot a přitom zanechává tělo v teple, ale tak, aby se nepřehřívalo. Áááá a teď zrovna dorazila do obchodu ta bundička, co jste chtěli nebo vida, právě jsou na světě nové hodinky, díky kterým budete ještě efektivněji trénovat. To vše musíte mít. Normálně na sobě celkem šetříte, ale v běhání chcete mít jen to nejlepší. Peněženka trpí.

Máte příliš mnoho lidí okolo sebe

Když jste neběhali, jak vám bylo hej. Měli jste tolik času sami pro sebe! Mohli jste se lépe utápět ve svých myšlenkách a špatných náladách. Teď, pořád s vámi někdo běhá, někdo se chce kamarádit a na závodech – tam je tolik lidí. No hrůza!

Štvete své přátele

Dříve to bylo s vámi zábavnější. Neustále jste si na něco stěžovali a pořád něco řešili, někoho pomlouvali. Jenže teď je s vámi nuda. Vše okolo vás je v pořádku a stále se usmíváte. Akorát tím ostatní dráždíte!

Vaše mysl se pořád stáčí k tomu samému

K běhání! Jakmile se vás někdo na něco zeptá, okamžitě se vám v hlavě dotaz spojí s nějakým běžeckým tématy a vy odpovíte na něco, v čem tazatel ani nemůže najít souvislost. Když už se mu podaří vysvětlit, nač se ptal, stejně nakonec řeč stočíte k zajímavému závodu, technice běhu nebo novým botám.

Trávíte příliš času v kuchyni

Jakmile jste začali běhat, začali jste také jinak jíst. Přemýšlíte nad tím, co zakousnete a také si uvaříte. Chcete mít nad tím, co jíte, kontrolu. Joooo dříve, to byla pohodička! Hezky otevřít konzervu a jídlo bylo ohřáté za chvilku. Nebo pěkně cestou z práce vlašáček, nějaký páreček a nejlépe to sníst ještě za pochodu.

Nemáte na nic čas

Svůj čas podřizujete běhání. V pondělí rovinky na ovále, v úterý dlouhý běh, středa plavání a tak dále a tak dále. Kam pak vecpat jiný program? Zvláště když ještě musíte někdy regenerovat. Naštěstí už vás kamarádi přestali na večírky zvát, protože se bavíte jen o běhu nebo na něj ani nedorazíte, případně dorazíte přímo z tréninku a to si zase musí všichni ucpávat nos.

Nemůžete chodit jen tak s někým

Už tak je těžké vybrat normálního partnera. Jenže když jste běžec, tak máte požadavek, aby nový partner taky aspoň trochu běhal. Takže okruh potencionálních nápadníků či partnerek se zúžuje. No, tak snad nezůstanete do konce života sami!

Všichni se vás pořád ptají na to samé

Kamkoliv přijdete, už je to fakt trapné, ale všichni se hned s vámi začnou bavit o běhání. Jak trénujete, proč trénujete, kolik trénujete, kde běháte, proč běháte. To je nezajímá nic jiného?

1 komentář

  1. Bod č. 1 má žena 💯% potvrzuje. Díky čtu Váš web moc rád. S předcházejících článku zirenax weleda parádní typ.

Leave a Reply