Soniny vánoční tipy na 6 super dárků, kterými potěšíte běžce

Nebaví vás dostávat ani dávat nudné dárky? Tady je můj výběr, se kterým určitě nešlápnete vedle! Já sama totiž tyto věci používám nebo chci: 

Stylové duo: Běžecké tričko a šperk

Letos se mi splnil sen a díky nabídce kamarádky Marti z Lasoul jsem dostala možnost navrhnout naši vlastní kolekci běžeckého oblečení Just Run – Running2 feat Lasoul. Výrazné barvy, divoká džungle a funkční materiál – tak v tom jsem, stejně tak jiné běžkyně, byla při běhu i na závodech k nepřehlédnutí. A když se k tomu přidá ještě zajímavý detail – šperk z pravého stříbra opět z naší kolekce (vyrábím si je) s motivem běžecké botičky, pak budete vypadat prostě jako opravdu stylová běžkyně! Speciální set s tričkem a šperkem je v limitované vánoční edici dostání na www.lasoul.cz

Voucher do Running Mallu

Závody Runczech jsou naše srdcovka, vždyť jsme se při nich seznámili i vzali. A pokud chcete darovat zážitek, v jejich zázemí  – v Running Mallu na Praze 7 nabízejí zajímavé vouchery. Třeba na speciální masáž pro běžce, na individuální běžecký trénink s profesionálním trenérem nebo 10 vstupů do Running Mallu, kde můžete běhat ve skupině vedené trenérem, jít na zajímavé přednášky, chodit na cvičení či na jógu. Prostě pecka!

Bezpečnostní štítek na hodinky

U závodů je důležité, že v případě, kdyby se vám něco stalo, tak aby hned byly o vás známé informace. Jméno, věk, zdravotní stav, léky a kontakt na blízkou osobu. Často se to píše na zadní stranu strartovního čísla, ale komu by se s tím chtělo pořád vypisovat? Proto na štítku hodinek nosíme speciální štítek od BodyId, kde všechny tyto informace jsou. Pokud s hodinkami jdeme třeba do města nebo do práce, štítek jen jednoduše sundáme.

Super cool běžecká čepice do zimy i mrazu

Když jsou teploty okolo nuly a níže, v žádném případě mi už nestačí čelenka, ani kšiltovka. Tady to chce čepici. Jenže mám několik požadavků: musí mi dobře sedět, netlačit a nevadit při sportu, musí mi slušet, odvádět pot a hřát. A přesně toto splňuje čepice SKL Beanie od naší oblíbené značky běžeckých kšiltovek – Ciele Athletics. Obsahuje totiž merino, které i když je mokré, tak hřeje. A je to pravda, je vám pak jedno, jestli se potíte nebo jestli hustě sněží – hlavu i uši máte stále v teple. U nás ji prodává eshop Runcat.

Trailové boty Columbia Montrail Caldorado III OutDry

Co zaručeně potěší běžce pod stromečkem? No jednoznačně nové běžecké boty! Pokud je obdarovávaný vášnivý vyznavač trailových závodů, jako já, bude nadšený z bot Columbia Montrail Caldorado III OutDry. Boty s membránou OutDry se skvěle hodí na běhání v každém nečase. Já si je nemohla vynachválit třeba na závodech Nature Run v Liberci, kdy část cesty vedla po asfaltu, ale pak také v lese. A protože pršelo, tak bylo bahno a boty mě tu krásně podržely. Skvělé byly i na závodě v říčanských lesích, kde opět v bahně perfektně obstály. Pro ty, kdo nejsou zastánci membrán (podobně jako Michal) existuje také verze bez ní. K dostání je například v Sanasportu.

Super chytrý taško-batoh LOLË

Nejen během je běžec živ a tak je dobré k tréninku přidat i jiné sporty. Já mám ráda jógu – protáhnu se i ní, odpočinu si i posílím jiné svaly. Vždycky jsem přemýšlela, kam dát jógamatku, až jsem našla tuto chytrou tašku Lily Bag. Lze ji nosit přes rameno, ale také jako batoh. Vepředu má kapsu se zipy, kde se pak dá protáhnout podložka, na boku jsou praktické kapsičky na lahev s pitím. Uvnitř má přihrádku na notebook, ale vejde se do ní i zimní běžecká výbava, včetně bot. K tomu je k ní vždy přibalený pytlík na boty a také kosmetická tašička, která lze použít i na mokré plavky. Miluji ji – je skvělá na cestování, do letadla, na trénink i na jógu. Zajděte se na ni podívat do pražského butiku v Karolíny Světlé 9 nebo ji najdete na eshopu Lolë Store Prague.

Leave a Reply