5 důvodů, proč je běhání skvělé pro chlapy

Proč vlastně běhat? Tady je pár věcí, díky kterým i ten největší odpůrce začne! Zn. ženy, dobrá nálada a sexy vzhled zaručen! 

Odstraňuje pivní pupek

Propít se k pořádnému panděru stojí peníze i čas. Jenže co si budeme říkat, taková přetákající vana není zrovna dobrým afrodiziakem. Pokud se tedy rozhodnete se ho zbavit, je běh ideálním řešením. Podle některých výzkumů totiž běhání vede k výrazně rychlejšímu mizení tuku v okolí břicha, než jakékoliv jiné cvičení.

Na závodech je plno krásných ženských

S děvčaty je to někdy těžké, ale co bychom si bez nich počali? Běh je tak skvělou příležitostí k seznámení, já jsem toho zdárným příkladem, když jsem na závodě poznal Soničku. Pro ty, kdo se ale nechtějí vázat, je to skvělá příležitost při běhu kouknout na pěkné vypracované zadečky v elasťácích, nebo zcela nezávazně pokecat – což je výhoda pro nesmělé, protože téma k začátku rozhovoru je velmi snadné: „Běh…“

Pozor velká běžecká párty už 27.11. v 18:00 hod.!

Pokud jste to ještě nezaregistrovali, pak v úterý 27.11. pořádáme velkou běžeckou oslavu!

Budeme běhat, cvičit, ale hlavně se budeme bavit.

Na místě bude jídlo pití a možnost vyhrát skvělé ceny od našich pratnerů.

Navíc společně pomůžeme jedné skvělé talentované slečně.

Přihlaste se na Facebooku a užijte si tento skvělý večer s námi!

Zvyšuje výkonnost

Tak samozřejmě běžecká se bude lepšit postupně určitě, jenže když poznáte při běhu pěknou běžkyni, očekává se toho od vás více. Co potom? Běh ale působí na výkonnost jako celek. Je zcela zjevné, že běžci jsou nejvýkonnější ve všech ohledech a věřte z toho bude mít vaše něžná polovička radost.

Budete v klidu

Ať budete výkonní jakkoliv, určité domácí sváry a neshody prostě přijdou. Pak ale stačí vyběhnout a hlava se začne čistit a nad každou neshodou mávnete rukou, nebo najdete řešení. Zkrátka běh je nejlepší psycholog a co je skvělé, je také nejlevnější psycholog.

Když potřebujete klid, máte se na co vymluvit

Muži mají rádi svůj klid. Naopak ženy potřebují neustále vše probírat a obracet ze všech stran. Když už toho máte dost a chcete být jen sami se sebou, prostě stačí říct: „Miláčku, mám tréning, promiň moc rád bych to s tebou probíral klidně až do rána, ale víš, to nepočká…“

Jak vidíte běh je pro muže nezbytný pro jeho spokojený život. Je sice pravda, že kdyby se vyhnul prvním dvěma bodům na další už nemuselo dojít. Jenže to by zase byla strašná nuda a tak je někdy lepší nezvolit řešení nejpohodlnější, ale zkrátka si pořádně zaběhat.

 

Leave a Reply