10 nejlepších momentů z našich narozenin

Čas letí. Už tři roky píšeme náš blog a tak jsme se rozhodli to pořádně oslavit. Pokud jste na našich narozeninách nebyli, pojďte se tam s námi virtuálně vydat. Co tam stálo opravdu za to? 

1. Setkání „naživo“

Co nás včera opravdu dostalo, bylo setkávání. Od prvního okamžiku, prvního hosta, přicházeli skvělí milí lidé. Najednou z nás začal padat stres, všichni nás nabíjeli energií a my byli šťastní, že je vidíme a poznáváme ty, které jsme do té doby mnohdy znali jen z Facebooku nebo Instagramu.

2. Společný výběh

I když jsme se snažili dát to jasně najevo, někteří hosté do poslední chvíle nevěřili, že se na narozeninách běžeckého blogu bude běhat. Nakonec jich s námi vyběhlo opravdu hodně. Asi Míša neměl hned na začátku říkat, že tempo udá Petr Pechek, protože se toho opravdu ujal a my ho museli dost brzdit. Naštěstí se nikdo neztratil a všichni jsme doběhli ve zdraví zpět.

3. Jóga pro běžce s Irmou

Abychom jen neběhali a neslavili, pozvali jsme si naše kamarády, aby program oživili také něčím jiným, co běžcům může pomoct. Jako první začala jogínka Irma Březina z Eka Joga Space, která si připravila jógu pro běžce. Z původně plánované ukázkové 20 minutovky se stala tři čtvrtě hodina, kterou si všichni ohromně užili.

4. Tancování s Andy

Protože si ze sebe umíme udělat legraci, byli jsem šťastní, že za námi přišla Andy Pavelcová, autorka cvičebního programu Fit Fab Strong. Připravila si skvělý cvičební taneček, který sice v Michalově podání vypadá opravdu komicky, ale všichni se při něm náramně bavili. Jenže ten taneček je také pěkná makačka. Pár minut cvičení nás rozpumpoval do pekelných obrátek.

5. Skvělé dobroty

Chtěli jsme, aby si večer každý užil všemi smysly, aby se to povedlo, potřebovali jsme nějak zabavit mlsné jazýčky. S tím nám pomohli naši partneři: Zdravé stravování připravilo nejen parádní polévky na zahřátí po běhu, bulgurový salát ale také cukroví a vynikající tapiokové dezerty nebo panna cotu. Red Bull to nejsou jen energy drinky – my jsme letos na Wings for Life v Mnichově ochutnali jejich Bio Organics limonády, a protože jsou od podzimu dostupné také u nás, nemohly na naší oslavě chybět. Pro ty, kdo dávají přednost pití bez cukru, připravil Nutrend čistou ledovcovou vodu Nartes a karnitinový nápoj, který chutnal jako pravé mojito.

6. Dárečky pro každého

Každého hosta, který dorazil, čekala na konci taštička plná dárků – třeba od Pumy, energetická tyčinka Voltage od Nutrend, oříškové máslo od Zdravého stravování, sleva na kompresky Royal Bay nebo S.O.S. náramky Body Id. A k tomu bio limonáda Red Bull. Někteří tam mohli najít i levandulové sušenky od Narozeninového domu. Ten, kdo si při oslavě stáhnul aplikaci PumaTrac, dostal rukavice Puma. A to není všechno. U stánku Multisport zase šlo získat měsíční zkušební členství zdarma nebo ho na dva měsíce vyhrát v tombole.

7. Charitativní tombola pro „pusopisku“ Barču

Barča Sedláčková je mladá dáma, která onemocněla a může hýbat jen hlavou. Nádherně kreslí a maluje. A protože se s Barčou osobně známe a máme ji moc rádi, chtěli jsme jí pomoci vybrat peníze na počítač řízený hlasem. V tombole, kde se to nádhernými dárky jen hemžilo – vyhrát se mohly třeba bězecké boty, batohy, kompresní podkolenky, kosmetika, pronájem kola, trička aj. jsme nakonec vybrali neuvěřitelných 14 600 Kč! Byla to paráda!

8. Žhavé novinky z našeho blogu

Na narozeninách jsme oznámili také naše plány do nového roku. Budeme mít svoje vlastní výběhy a také prostor se zázemím, odkud se bude běhat. Těšit se také můžete na jógu pro běžce nebo zajímavé tématické přednášky. Proto se s námi budete moci více setkávat osobně.

9. Prostor

Celý večer skvěle dotvořil i zajímavý prostor, který má příznačný název – Narozeninový dům. Vše bylo skvěle vymyšleno tak, aby se zde mohlo cvičit, oslavovat i užívat si.

10. Vy

Náš blog – to nejsou jen články, to je hlavně to vše okolo, co vytváříte vy – naši čtenáři a kamarádi. Rádi vás poznáváme a potkáváme se s vámi na závodech. Tam ale často není moc času popovídání, ani tady jsme si nestačili popovídat s každým, ale to napravíme při dalších setkáních. I tak ale to hlavní na celém bylo setkání skvělých lidí, ochotných pomáhat druhým a s obrovskou energií, kterou předávají ostatním. Děkujeme vám, že jste s námi!

A na závěr děkujeme našim partnerům, bez kterých by to celé nešlo: Lucce, Zuzce, Marušce a Kasie z Puma, Ivet a Anežce z Red Bull, Míšovi a Davidovi z Nutrend, Lence a Honzovi z Royal Bay, Ireně ze Zdravého stravování, Nicole z Answear, Míše z Gem Tejpů, Janě z Multisport, Vláďovi ze Salewa, Danovi z Laboratoires Biarritz, Tomovi z BodyId, Kristy z RunCzech, Jirkovi ze Shaft Stavby Praha. Skvělým fotografům Honzovi Březinovi, Eriku Pohlovi, Adamovi Richtrovi – od kterých jsou fotky ve článku. Díky také naší milé Andy a holkám z FitFab, skvělému ultra běžci a fantastickému koordinátorovi Vikymu Pšeničkovi, který nám s přípravami hodně pomohl. Irmě z Eka Joga Space, Natálce, Káje, Edovi za super video, paní Mileně z Narozeninového domu. Díky!

Leave a Reply