10 pozitivních věcí, které vám teď chceme říct

Jasně že teď není všechno jen sluníčkové a že i na nás to občas padá. Jenže fňukání nepomůže a tak je lepší svou mysl zaměřit na věci, ze kterých můžeme mít fakt radost:

Pozitivum č.1: Můžeme stále běhat

Toho jsme se báli nejvíce, že nás zavřou doma a nebudeme moct jít běhat ven. Tak to měli naši kamarádi v Itálii na jaře a to bychom opravdu nepřežili. Jenže se může! Juchůůů!

Pozitivum č.2: Budeme ještě více v přírodě

Les, stromy, tráva, spadané listí, čerstvý vzduch. To všechno nabíjí, i když je třeba škaredé počasí. Ale každý čas má své kouzlo, stačí jen vnímat a dívat se okolo sebe. Takže hurá do přírody!

Pozitivum č.3: Poznáme nová běžecká místa

Za minulé karantény jsme objevili nádherné trasy na běhání, půl hodinky od místa, kde bydlíme. Zamilovali jsme si je tak, že jsme tam pak jezdívali i celé léto. Někdy ani neplánujeme nic dopředu, prostě někam přijedeme a je tak běžíme.

Pozitivum č.4: Protřídíme byt

Ano, už jsme uklízeli na jaře, ale stejně i teď je fajn zbavit se nepořádku a dát pryč věci, které už nepotřebujeme. Někomu dalšímu udělá radost a bude mu ještě sloužit. Navíc se s každou věcí, která jde pryč, tak uleví!

Pozitivum č.5: Budeme zase více cvičit

V létě jsme sice cvičili, ale ne moc, spíše jsme hlavně běhali. Teď zvládneme obojí a je to fajn. Například Sonina oblíbená jóga je přímo balzámem na běžecké zkrácené svaly. Třeba takové hamstringy, jooo, ty to fakt potřebují! No a Michal dobře ví, že musí posilovat horní část těla a to se dá zvládnout i doma.

Pozitivum č.6: Doděláme resty

Naše tryskomyší tempo je sice vražedné, ale i tak nezvládneme všechno, co jsme chtěli. A teď bude přesně ten čas udělat si ve všem čistý stůl a zase bude o plno starostí méně.

Pozitivum č.7: Utřídíme si myšlenky

Teď bude na přemýšlení více času. Některé věci okolo nás nebudou rozptylovat a stresovat ( tedy pokud nebudete stále sledovat média) a bude čas udělat si nové plány, motivovat se, něco zajímavého se dozvědět, přečíst. Navíc běhání je jistá forma meditace, takže teď budeme stále meditovat 🙂

Pozitivum č.8: Budeme ještě lépe jíst

Minule jsme se naučili plno zajímavých a zdravých receptů a bude tomu tak i teď. Čím víc vaříme, tím víc nás to baví a rádi i experimentujeme. Ještě, že máme tolik skvělých přátel, kteří nás zásobují úžasnými recepty

Pozitivum č. 9: Máme čas na trénink

Není výjimkou, že v sezóně máme každý týden závod. To se pak kvalitní trénink těžko skládá. Proto teď plánujeme intenzivní systematický trénink na příští sezónu.

Pozitivum č.10: Naučíme se něco nového

Kdy jindy se zkusit naučit něco, co jsme doteď neuměli? Proto se Michal rozhodl, že se když má tolik přátel v Itálii, měl by také umět aspoň základy italštiny a tak se hodlá pustit do studia. Soňa si taky jistě něco zajímavého vymyslí.

Leave a Reply