Jak zvládáme (nejen běhat) naplno – aneb vzpruha, která fakt funguje

„Jak to všechno dáváte? Vždyť pořád někde běháte a neustále jste někde jinde!“ Slýcháváme často. Hlavní věcí je, že děláme to, co nás neskutečně baví, jsme obklopeni skvělými lidmi a pak také musíme dbát na zdravý životní styl. A je tady něco, co nám k tomu taky napomáhá. Seznamte se.  

Letos jsme si spočítali, že jsme už byli už 10x v zahraničí a závodů jsme absolvovali minimálně taky tak, což je každý měsíc aspoň jeden. K tomu máme oba také svou práci, vedeme 2-3x týdně výběhy, 2x týdně píšeme nový článek na blog, makáme na sítích, psali jsme knížku a je toho hodně. Proto musíme být ve formě.

Naše rodina a každý kdo zná Soňu tak ví, že je fakt maniak na potravinové doplňky, vitamíny, minerály. Baví ji hledat nové výrobky a zkoušet je. Není to ale tak, že by do sebe jen tak něco „lupla“. Když se jí do ruky dostane něco nového, tak pořádně nejprve studuje, o co se jedná, jaké to má složení, co by to s tělem mělo dělat. A pak to testujeme. Míša je u nás na to trošku flink, takže funguje dát mu vše před nos i s vodou na zapití. Důležité pro nás je, abychom tělu dodali to, co funguje, co nám dodává energii a podporuje naši imunitu.

Je to už skoro rok, co se nám do rukou dostal přípravek Juvenil. Je to moderní potravinový doplněk, který jste už u nás mohli hodněkrát vidět, dokonce jsme o něho i několikrát soutěžili. Ale co to vlastně je a k čemu se používá? Jsou to buď tabletky nebo tekutá forma a je to přípravek, který působí na celkovou vitalitu organismu. Ne nadarmo má ve svém sloganu „naplno vy“. A přesně toto nás také vystihuje.

Dost si zakládáme na tom, že než o něčem budeme psát, tak to pořádně vyzkoušíme. U Juvenilu se nám líbilo, že to je český výrobek, který před více než před padesáti lety vyvinuli přední čeští vědci, lékaři a fyziologové a jeho historie se píše už od roku 1935. Má tedy mnohaletou tradici, ale po roce 1970 byla jeho výroba zastavena, pak zase obnovena a teprve před více než rokem byl preparát přejmenovaný, dostal vylepšené složení, nový obal, ale jeho původní myšlenka a účinek zůstávají: dodávat tělu energii, balanc, silnější imunitu a rychlejší regeneraci. A to všechno my, jako aktivní sportovci, potřebujeme.

Složení přípravku je přírodní a hlavní je, že organismus ho skvěle přijímá. Nebudeme vás ale tady zahlcovat složitými věcmi a podrobným složením, vše si můžete pročíst na stránkách Juvenilu, stejně tak jako studie a vyjádření vědců a odborných lékařů a imunologů. Co se nám ale líbí je, že všechny složky jsou zcela přírodního původu, neobsahují zbytečnou chemii i konzervanty. Každopádně je k dostání ve dvou formách – v tekutých kapkách ( ty máme doma v lednici) – bereme je ráno nalačno. Tobolky jsou zase lepší a praktičtější na cesty. Nemusí být v chladu a dobře se převážejí. Vše bereme pravidelně už skoro rok a prostě funguje. Jenže ono si to chce vyzkoušet prostě sám, není nad vlastní zkušenost. Důležitá je ale pravidelnost, tedy nezapomínat ho brát každý den – pak se naplno projeví jeho síla. Co víme od jiných, kdo ho používali, skvělý je například i pro děti, které hned „něco chytnou“ a přinesou domů ze školek a škol. Tím, že i my několikrát týdně vedeme výběhy, jsme často mezi spoustou lidí a tak musíme mít silnou obranyschopnost.

Jenže on není na trhu jen klasický Juvenil ( který existuje nejenom v tobolkách a kapkách, ale na léto byly úžasné šumivé tablety a teď nově je i sirup). Ale jsou tu ještě dva speciální druhy: Juvenil Detox a Juvenil Booster. Na co jsou vhodné?

Booster

Kdo tohle vymyslel, tak by měl dostat medaili! Juvenil Booster je neskutečná pecka a náš neoblíbenější výrobek, bez které teď fakt neexistujeme! Ginko a maralí kořen, klanopraška i ženšen dokážou skvěle nakopnout. Kdykoliv, když nám dochází energie – dokonce i večer, přitom jde po něm dobře usnout. Skvělý je když se potřebujeme soustředit, psát, ale také před závodem nebo i při něm. Je to dávka energie v tobolce a přiznáváme, že tohle je naše must have! Nedávno jsme dali vyzkoušet i švagrovi na dlouhou cestu do Chorvatska a také potvrdil, že ho to při řízení hezky „nahodilo“.

Detox

Ten miluje Míša. Mívá problémy se zažíváním a tobolky Juvenil Detox mu fungují na lepší a rychlejší trávení. Díky tomu se pak cítí lépe, bez nadýmání a dalších problémů s trávením. Obsahuje totiž také jablečnou vlákninu, jablečný pektin speciál, krušinu olšovou a vitamín E.

Juvenil je prostě něco, co nás provází každý den. Není to nějaké placebo, je to skvělá věc, za kterou po tolika měsících dáváme ruce do ohně. Jsme velice hrdí na to, že tak úžasné přípravky vznikly právě u nás a věříme, že až je vyzkouší ještě více lidí a sportovců, budou stejně tak nadšení, jako my dva.

Jedná se o doplněk stravy a tento test je z naší vlastní zkušenosti.

Článek vznikl ve spolupráci se značkou Juvenil.

Leave a Reply