7 důvodů, proč na naše narozeniny i křest nikdy nezapomeneme

Na začátku listopadu jsme měli důvod hned k několika oslavám: náš blog Running2 oslavil sedm let a také jsme slavnostně křtili naši novou knížku Manželé v běhu. Nemohli jste u toho být s námi ? Tak pojďte se té atmosféry přenést teď!

Důvod č.1: Běhali jsme

Jak jinak vše oslavit než běháním? A  nebylo to jen tak obyčejné – tady šlo vyzkoušet i nejnovější typy bot od Puma Running a otestovat si je hezky přímo na svých nohou a v akci. S partou jsme se vydali do nedaleké Stromovky, kde jsme si dali hezký okruh a ten, kdo chtěl otestovat, jak fungují pravé závodní karbonové boty Puma Deviate Elite Nitro v akci, dal si rychlé úseky. A pak rychle zpět na oslavu! Tady byla možnost si nechat udělat diagnostiku běhu od odborníků – fyzioterapeutů Klárky a Michala z Namao.cz a také vyzkoušet schopnosti moderní diagnostiky HomeBalance, které pomáhá při rehabilitacích a zlepšení fungování těla.

Důvod č.2: Křtili jsme zmrzlinou

Oba máme rádi netradiční věci, viz naše svatba na půlmaratonu. Obvykle se knížky křtí šampaňským, ale ani jeden moc neholdujeme alkoholu, zato holdujeme skvělé zmrzlině. Tedy  maniak na italské gelato je hlavně Míša, v počtu snězených zmrzlin najednou ho jen tak nepřekonáte. A tak slovo dalo slovo a přijel „pan Zmrzlinka“ – tedy jeden z nejlepších zmrzlinářů u nás – Honza Hochsteiger z Crème de la Crème, dovezl zmrzlinu a v našem nápadu nás podpořil. Křest jsme si tak vesele užili s našimi skvělými kmotry – šéfem RunCzech Carlem Capalbem a také paralympijským vítězem a naším kamarádem Jirkou Ježkem. K tomu jsme tu měli i Romanu z nakladatelství Euromedia a ilustrátorku naší knížky Ivonu. Bylo to fakt veselé a knížce zmrzlina fakt sedla. Kromě ní skončila také i na obličeji Michalovi – to když si z něj Jirka s Carlem udělali legraci.

Důvod č.3: Měli jsme kamarády pohromadě

Výhodou takových oslav je, že najednou sejdou ti, které máme rádi a také ti, se kterými si už dlouho slibujeme, že se uvidíme, ale ne vždy je na to čas. Tak třeba za námi speciálně dorazili až z dalekého Slovenska Magulovi – skvělý běžecký pár, se kterým se potkáváme na trialových závodech. Z daleka přijel třeba i Marek Jiskra, Radek „Foxík“ Liška nebo třeba „Running princess“ Ivet. Všechny vyjmenovat není možné, ale byli jsme moc rádi, že všichni dorazili.

Důvod č.4: Pomáhali jsme

Na našich minulých narozeninách měla velký úspěch charitativní tombola a ani teď nebyla jen tak ledajaká. Byli v ní fakt luxusní ceny: například voucher na karbonové běžecké boty Puma, odnést jste si mohli sportovní brýle R2, sluchátka Shokz, čelovku Fénix od společnosti Kronium, které přidala pro všechny také voucher na 10% slevu, vitamíny Nutrend, oblečení Columbia Montrail, trička a kšiltovky Wings For Life, luxusní šperky Eppi. Nechyběla ani skvělá vlasová péče Paul Mitchell, poukázky do restaurace Vapiano. Tento rok jsme vybírali peníze pro Filipa Strnada – 19letého chlapce, který byl úspěšným sportovcem, jeho život a život celé rodiny se obrátil naruby, když si Fíla při skoku na trampolíně poranil páteř a od té doby je na vozíčku. Protože prostor na oslavu nebyl uzpůsobený k pohybu na vozíčku, přijela na akci Filipova maminka a sestřička. Prozradily nám Filipův příběh a také vysvětlily, že všechny peníze z tomboly půjdou na jeho nákladnou léčbu, kterou absolvuje na Slovensku. Vybralo se fantastických 25 000 korun a v lednu pojedeme Fílovu tuto částku osobně předat. Moc díky všem, kteří přispěli.

Důvod č.5: Děkovali jsme

Díků není nikdy dost. Bez našich fanoušků, kamarádů a těch, kteří nám vždy věřili a podporovali nás bych nebyli tam, kde jsme. Neměli bychom úspěšný blog, knížku, výběhy. Děkovali jsme, že jsme si mohli splnit své sny, dělat to, co nás baví, s lidmi, které máme rádi. Shrnuli jsme naši cestu a vše, co jsme za těch sedm let prožili. Poděkovali jsme partnerům a hlavně naší srdcové značce Puma, kterou oblékáme už mnoho let a která nás podporuje už od samého začátku a která na této akci byla hlavním partnerem.

Důvod č.6: Užívali jsme si

O dobré a zdravé jídlo se postaralo Zdravé stravování – kuskus, koláčky, chlebíčky, tapiokové dezerty. Od Zdravého stravování máme moc rádi jejich krabičková jídla – například program Fit Plus teď jíme před maratonem ve Valencii. Je to bez starostí, vyvážené, zdravé a hlavně pestré a moooc dobré! O pitný režim se postaral Nutrend s lahodnými vodami z pramene z Jeseníků Nartes, kokosové vody byly od Wild & Coco, bio limonády a energy nápoje zase dodal Red Bull. Tady jsme nezapomněli zmínit krásný charitativní celosvětový závod Wings for Life (který Red Bull pořádá), kdy se na různých koutech světa běhá pro ty, kteří kvůli poranění míchy běhat nemůžou a peníze ze startovného putují na výzkum poranění míchy.

Důvod č.7: Dělali jsme radost

My jsme dostali plno krásných květin, dobrot a dárečků. To teda byly narozeniny – až jsme to pak nemohli domů odnést, jste zlatí! Ale zároveň jsme chtěli obdarovat i vás, takže jste si mohli odnést krásné čepice Puma, rakytníkovou šťávu v plném balení Weleda nebo tyčinky či energy gely Nutrend.

Bylo to krásné, veselé, dojemné a jedinečné. Ještě jednou velké díky všem, kteří s námi byli u toho a chceme poděkovat i všem osobně: našemu milému dream týmu PUMA – Lucce, Barče a Mírovi, Romče z Euromedia, Running Mallu za možnost u nich uspořádat akci a Lukymu za ochotu a pomoc s celou akcí, za pomoc Gabce, oběma Natálkám, Jolance, Marušce. Matějovi, Zuzce a Lucce z Eppi, Marťe a Tomášovi z Nutrendu, Tomovi a Kri z Paul Mitchell, Edovi z R2, Karin a Martinovi z Columbie, Marci a Aničce z Red Bull, Janette z Vapiano, Kamilovi, Báře a Lence ze Zdravého stravování, Honzovi ze Skokzu, rýmu z Kronium. Díky Klárce a Michalovi z Namao, Markét z Wild & Coco. Edovi za natáčení, Honzovi, Pavlínce a Pašounkovi z Crème de la Crème, Martě z Weleda. Všem také díky za fotky ( autoři prominou, při takovém množství nejsme schopni popsat každého zvlášť :-)). Byla to krásná akce, na kterou budeme ještě dlouho vzpomínat!

Leave a Reply