JUST RUN – naše vlastní běžecká kolekce je konečně tady!

Sen se stal skutečností. Dlouho jsme snila o tom, že jednou budu mít vlastní kolekci oblečení a právě teď mám obrovskou radost, že vám můžu představit běžeckého funkční oblečení „Just run“ Running2 feat Lasoul. A nejsou to jen obyčejné kousky látky – i tady za vším stojí hezký příběh! 

Znáte svoji intuici? A posloucháte ji? Já, čím jsem starší, tak tím víc. A tak tomu bylo i loni na podzim. Na internetu jsem si na jednom dámském portálu prohlížela články, když tu na mě vypadl jeden o Martině. Zajímavé mladé dámě, která je manželkou známého českého bikera a protože také jezdí na kole, chtěla u toho vypadat hezky. A protože nikde nesehnala oblečení, které by bylo podle jejích přestav, prostě si ho sama navrhla a nechala vyrobit. Založila si vlastní značku Lasoul a její fotky v originálních, barevných a nápadných tričkách na mě působil jako zjevení. Začaly se mi třást ruce a něco mě k ní táhlo. Napsala jsem jí hned email, že s ní chci spolupracovat a že se s ní chci sejít.

A pak jsme byly jako dva magnety. Hned mi odepsala, sešly jsme se a padly si do oka i do noty. Já běhala v jejím tričku s plameňáky a každý, kdo ho na mě viděl, chtěl vědět, odkud je. A pak TO přišlo. Na začátku roku na jedné naší společné kávičce, zazněla věta: „Co kdybychom spolu udělaly běžeckou kolekci?“ Málem jsem spadla ze židle a moje odpověď zněla ANO! Ani vteřinu jsem nezaváhala.

A tak jsme dumaly, mluvily o tom, co běžkyně potřebují, jaký střih, jaký rukáv, ladily jsme design, materiály. Věděla jsem, že chci vybočovat z řady, že to musí nápadné, ženské, barevné. Po prvních designech a mém prvním výběru přišla od Marti odpověď: „Tak decentní vzor sis vybrala? Čekala bych, že na závodech budeš více zářit.“ A měla pravdu, ani jedno jsem nebyla já. Bylo to krásné, ale nebylo to „ach“. Tak jsem sedla k počítači a naposílala jí, co se mi líbí. Věděla jsem, že chci velké exotické kytky, džungli, prales, bujnou zahradu a k tomu něco, co bude připomínat běh. A najednou to bylo tady – přesně, co jsem chtěla – barvy, vzory, květiny, příroda. Začalo mi bušit srdce a já věděla, že to je přesně ono!

Pak jsme testovaly materiály, běhala jsem v nich a vybírala ten, který dobře odvádí pot, zda střih nikde nedře a neškrtí. K tomu jsme řešily legíny. Bylo jasné, že ty musí být decentneěší. A pak, za několik mesíců kolekce spatřila světlo světa. Je tady. V celé své nádheře. Splnil se mi sen, našla jsem spřízněnou duši a kamarádku, která je výjimečná. Dělá vše s nadšením a láskou, vše má do detailu promyšlené a provedené. Její úspěšná značka Lasoul slavila rok a my byly šťastné, že se nám tak úžasná věc povedla.

A pro koho je oblečení Just Run určené? Pro ženy, jako jsme my. Pro holky, které věří svým snům, jdou si za svým a vědí, že tam, kde je vede jejich srdce a intuice je to to správné. Pro ženy, které milují pohyb, běhání. Milují svůj život a mají okolo sebe Ty, kteří je vždy a za každých okolností podpoří a mají neskutečně rádi – rodinu, kamarády, fanoušky. Přejeme vám, abyste se v každém našem kousku cítila jedinečná, krásná a věřila, že dokážete opravdu všechno. Děkujeme a tešíme se, až vám v naší koleci potkáme! Ať se vám v ní dobře běhá!

Chcete si nějaký kousek pořídit? Napište na email: sona(at)running2.cz nebo objednávejte přímo na www.lasoul.cz

 

Leave a Reply