Naše nová edice běžeckých triček Running2 feat Lasoul je tady!

A je to tady! Po úspěšné loňské kolekci běžeckého oblečení Just Run i letos přicházíme s naší vlastní edicí běžeckých triček Just Run Polka Dots, kterou jsme opět vytvořili ve spolupráce s českou značkou oblečení pro stylové sportovkyně Lasoul. Pojďte ji s námi objevit!

Vše začalo před dvěma lety, kdy jsem při brouzdání po internetu objevila článek, kde bylo sportovní oblečení, které se vymykalo standartu – zářivé, barevné, hravé a přitom funkční. Prostě takové, ve kterém vás nikdo nepřehlédne a přitom se v něm budete cítit skvěle i když makáte. Nelenila jsem, vyhledala si na Lasoul kontakt a Martině, její zakladatelce, napsala.

Věřím tomu, že lidé, kteří se mají potkat, se potkají. Jako my s Marťou. Ráda jezdí na kole ( její manžel je profesionální biker), ale nenašla nic, v čem by na něm chtěla jezdit a tak si navrhla a nechala ušít svoje vlastní kousky a založila značku Lasoul, která vše vyrábí v malých počtech jen v České republice.

Okamžitě jsme si sedly. Máme na věci podobný pohled a prostě nás to spolu baví, i lidsky, a tak jsme se brzy staly kamarádkami. Pak padla nabídka, zda neudělat naši společnou kolekci na běh. Jasně že ano! To byl můj sen. A tak vznikly trička a legíny s výrazným vzorem s ibišky. Limitovaná kolekce, která od svého slavnostního uvedení hned sklízela úspěch a po které se brzy zaprášilo.

Když jsem přemýšlela, co udělat nového, skákaly mi zase v hlavě vzory z džungle, ptáci, motýli, velké květiny… Jenže to všechno působilo tak nějak stejně. Chtěly jsme, aby nová edice byla také výrazná, ale jiná, až nás napadly puntíky. Dlouho jsme ladily přechody barev a vzorky. Stále to nebylo ono a vše trvalo i kvůli karanténě tak dlouho!

Jenže pak přišel z výroby první vzorek – nové triko. Držely jsme ho obě v rukách a hned nám bylo jasné, že to je ono! Když jsem si ho oblékla, zase jsem cítila, že to jsem já a že v tomto chci běhat. Je zajímavé, ženské, výrazné. Vzadu má kapsičku na nezbytnosti, které při běhu potřebujete: mobil, klíče, kapesník, gel. Je funkční, výborně odvádí pot a na rukávu má nápis Just Run – to aby bylo jasné, že je (nejen) pro běžkyně. Nové tričko Just Run Polka Dots je tedy na světě a za pár týdnů budou i další – pro vás. Pokud ho chcete již mít, je možné si ho předobjednat a mít tak jistotu, že bude vaše a že za 3-4 týdny budete mezi prvními, koho bude zdobit. A neváhejte, kolekce je opět limitovaná!

Další sen se splnil a teď už jen zbývá v tričku naběhat spousty krásných kilometrů! A to samé s Marťou přejeme i vám!

 

 

 

 

Leave a Reply