Naše tipy na ty nejfantastičtější dárky pod stromeček (které si sami přejeme)

Zejména pro muže je výběr dárků často utrpením. Někdy to je ale těžké i pro ženy zejména pokud mají vybrat něco opravdu originálního pro partnera běžce. Proto opět po roce přinášíme několik tipů, které nás opravdu pořádně zaujaly.

Do 2 000 korun

Dárky nemusí být drahé, a přesto mohou přinést obrovskou radost. Tady je výběr s cenovkou do 2 000 Kč

Manželé v běhu – naše knížka, ve které vás provedeme zajímavými a vtipnými příběhy z našeho života a cest. Pokud chcete knihu s našim věnováním napište nám přes instagram

Náramek BodyId – Náramek s informacemi o bezpečnostním kontaktu alergiích a zdravotních komplikacích. Must-have pro každého běžce, sportovce a milovníka hor.

Garmin UltraFit – nový pohodlný nylonový pásek na hodinky. Pro ultraběžce jako stvořený. Jde o nejpohodlnější pásek pasující na všechny modely s 26 mm upínáním.

Startovné na Wings for Life – to je voucher na tak trochu jiný závod – je charitativní, běží se ve stejný čas na různých místech světa, nemá pevný cíl (ten honí vás) a pomáhá. Navíc celá částka půjde na výzkum poranění míchy. Můžete dokonce volit mezi závodem s plným zajištěním v některém evropském městě nebo tak zvaný App run

Startovné na Bratislavský maraton – Pokud už má váš obdarovávaný za sebou závody doma, nastal čas zkusit nějaký v zahraničí a proč ne zrovna v Bratislavě?

Fenix HM51R Ruby V2.0 – čelovka, se kterou neuděláte chybu. Soničky nejmilovanější model a Michal si ho bere pravidelně jako záložní čelovku na ultra. Vybírat můžete i z dražších modelů

Fenix BC21R V3.0 nebo Fenix BC05R V2.0 – Skvělá svítilna na kolo nebo prvotřídní dobíjecí blikačka, protože každý běžec by měl dělat i jiný sport a kolo je skvělá alternativa

HidrateSpark Steel chytrá lahev – Ideální pro ty, kteří potřebují hlídat hydrataci. Vakuová lahev, která s pomocí aplikace v mobilu pomáhá zajistit správný pitný režim

Do 10 000 Kč

Vybíráte dárky, které způsobí, že obdarovaný bude skákat dva metry vysoko? Tady jsou tipy na ty, které zaručeně zaberou!

  1. Sluchátka Shokz Open Run Pro – nejlepší bezpečná sluchátka hrající přes kost, takže stále slyšíte i své okolí. Navíc díky své konstrukci zajistí, že vždy perfektně sedí a nespadnou.
  2. BOSE SoundLink FLEX BT – nádherný a skvěle hrající reproduktor, který je také vodotěsný, takže na cesty je jako stvořený.
  3. Garmin Varia radar – Další z vychytávek, která nesmí chybět nikomu, kdo při tréninku vyráží i na kole na silnici. Michalovi už dokázal zachránit život nebo minimálně zdraví.
  4. Garmin Venu 2 Plus – Hodiny pro skutečné dámy – sportovkyně. Sporttestr, které splňuje vše, co potřebuje pravidelný běžec s aktivitami do 24 hodin, který od hodinek ale chce dokonalý elegantní vzhled.

Když chcete zazářit

Chcete opravdu udělat pod stromečkem pořádnou show? Pak tyhle dárky jsou to absolutně top! Najde se tady něco jak pro ženy, tak pro muže.

  1. Garmin Enduro 2 – to nejlepší, co Garmin poskytuje pro ty nejnáročnější běžce. Extrémní a výdrž odolnost. Vzhled, který zaujme a dá jasně najevo, že majitel je fakt drsňák, který něco snese. Navíc vás hodinky podrží ve dne třeba mapami a v noci supervýkonnou svítilnou.
  2. Hodinky VREMMY od EPPI – i běžci chtějí občas vyrazit do společnosti a jsou místa, kam ani ty nejlepší sportovní hodinky nepatří. My si zamilovali českou značku Eppi a jejich novinku – dle plně sestavitelné automatické hodinky VREMMY. Vyberete si pouzdro, řemínek, barvu, pravé drahokamy, barvu ciferníku, vygravírují vám na ně i vaše iniciály – vše podle svého vkusu. Je to unikát i mezi ostatními hodinkami se švýcarským mechanickým strojkem – takže vám budou fungovat pořád.
  3. Dyson Airwrap – co může být na fénu a vlasovém styleru tak jiné, než u jiných značek a proč to stojí takovou dardu? Odpověď jsme poznali hned po prvním použití – Soniny jinak problematické (jemné, stále se kroutící a krepatící se vlasy, které nedrží tvar) byly najednou hladké, lesklé a upravené. A vlny? Ty zvládne tady i nešika do pěti minut. Je to prostě Ferrari mezi vlasovými přístroji a ty peníze za to stojí.

Leave a Reply