Michalovy vánoční tipy: 7 TOP dárků nejen pro běžce

Do Vánoc zbývá necelý měsíc, a tak je nejvyšší čas sehnat všechny dárky. Pokud nakupujete jako já, tedy na poslední chvíli, tak se několik tipů na rychlý nákup může hodit.

Sporttestr Coros Apex

Začínám hned největší peckou poslední doby. Už i do Čech dorazily americké hodinky Coros. My právě testujeme Coros Apex a jsme nadšeni nejen z prémiového provedení se safírem, titanem a hliníkem, ale také z ovládání pomocí otočné korunky. Navíc nemine den, aby do hodinek nedorazila nějaká nová softwarová vychytávka. Třeba přesné měření okruhů na dráze, nebo plynulé přiblížení mapy a výškového profilu. Funkce, po kterých u konkurence voláme už dlouho. Na podrobný test se můžete těšit už brzy. Najdete je třeba tady.

Sluchátka AMA BonELF X jako bonus sleva 15%

Bezpečná sluchátka, kdy slyšíte i své okolí,  poskytují perfektní poměr cena/výkon/bezpečí. Podrobnou recenzi si můžete přečíst v našem článku: Otestovali jsme: Sluchátka AMA BonELF X i s hudbou v bezpečí . Nově můžete vybírat ze dvou výrazných barev: fialové, červené a zelené, nebo zvolit decentenější modrou či šedou. A teď máme pro vás dárek: spolu s našim partnerem, společností DISKUS, jsme pro vám zajistili slevu v e-shopu https://www.apmsport.cz Stačí v objednávce zadat slevový kód: DISKUS2019 a 15% sleva je vaše. S těmito sluchátky sami běháme.

Trailové hůlky LEKI MICRO FLASH CARBON


Když to váš blízký myslí s horskými běhy vážně, tak mu brzy přestanou běžné trekingové hole stačit. Najednou zjistí, že rychlost složení a váha mají cenu zlata. Když se k tomu připočte pohodlí a perfektní opora, tak není co řešit. Zkrátka bude potřebovat zalamovací hole s pevnou délkou a z karbonu. S holemi od prověřené značky LEKI neuděláte chybu. Oproti jiným mají unikátní rukavičku místo obyčejného poutka a na rukojeť je použitý přírodní korek. Jen nezapomeňte, hole mají pevnou délku, a tak je dobré zvolit takovou která obdarovanému sedne.

 

 

Sportovní fotochromatické brýle R2

Když na trail, tak s pořádnýma brýlemi. Letos jsme začali používat brýle české značky R2 a hodně nás baví. Nejraději máme modely se samozatmavovacími skly. Otestovali jsme je oba v Lekowyně na našem ultra a měl jsem je na očích i v noci, když jsem po půlnoci startoval. Potřebuji vidět naprosto bez stínění, jenže si musím chránit oči před větvičkami, které v noci snadno přehlédnu a často mi lítají přímo do očí. Naopak přes den, když vystoupá slunce, potřebuji chránit oči před ostrým světlem. Proto jsem rád, že jsme našli brýle, které jsou jednak pohodlné a lehké ale mají perfektní optiku, která nezkresluje pohled a rozsah zatmavení od 0 do 3 – tedy od zcela čirých po silně zatmavené.

Čelovka Fenix HM51R

Kromě dobrých brýlí se nejen na ultra, ale také v zimním období, hodí čelovka. Letošní novinku Fenix HM51R Ruby už jsme recenzovali a podrobili ji opravdu pořádnému testu. Ukázala nám, že je opravdu platným pomocníkem na každé výpravě, tréninku i závodě. Její hlavní předností je velikost, příjemná teplota světla a navíc doplněné červené světlo. Najdete je na stránkách Kronium.

Chytrý květináč TREGREN T6

Každý běžec by měl myslet na své zdraví a k tomu patří kvalitní strava. Do kvalitní stravy patří bylinky. Já třeba miluji mátu a koriandr. Jenže mi pokaždé bylinky uschnou a přesně pro takové existuje chytrý květináč, který rostlinám svítí a udržuje správnou hladinu vody. Když dojde, tak dá přes mobilní aplikaci vědět, že je potřeba doplnit vodu. Takže pokud máte doma tak nadšeného zahradníka, jako jsem já, kterému uschne i kaktus, tohle je dárek přesně pro něj. Jak se s jeho používáním daří nám, to můžete brzy vidět na našich instastories. Koupit ho můžete třeba tady.

 

Speciální tip na Silvestra: MusicMan® Karaoke Mikrofon BT-X31

Protože po Vánocích přijde Silvestr, mám tady speciální tip, který sice nemá nic společného s během, ale když mi kamarád před pár dny toto poslal jako jeho tip na hračku, kterou si musím vyzkoušet, řekl jsme si, že vás o ni nemůžu připravit. Pokud budete chtít rozjet silvestrovskou zábavu doma nebo někde na chatě, můžete zkusit karaoke. Mikrofon má integrovaný reproduktor a dokáže přehrávat i z připojeného harddisku, telefonu nebo počítače pře Bluetooth. Má také baterii, a tak je jen na vás, jestli z něj budete jen poslouchat hudbu, nebo si i sami zazpíváte.

Úvodní brázek byl doplněn grafikou: the png from pngtree.com

Leave a Reply